ÖĞRENCİMİZ SAMET KARTAL ULUSLARARASI MUAYTHAİ ŞAMPİYONU OLDU

29.11.2018 886

Okulumuz 12/D sınıfı öğrencilerinden Samet Kartal 14-18 Kasım 2018 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Uluslararası Muaythai Açık Kupasında 51 kiloda şampiyon olarak birincilik kürsüsüne çıkıt ve ay yıldızlı al bayrağımızı göndere çektirerek İstiklal Marşımızı okuttu.

Uluslararası Muaythai Amatör Federasyonu-IFMA ve Avrupa Muaythai Federasyonu-EMF Faaliyet programında olan ve Federasyonumuz Faaliyet tarafından gerçekleştirilen Uluslararası EMF-Muaythai Açık Antalya Kupası, 14-18 Kasım 2018 Tarihlerinde Antalya 10.000 Kişilik spor salonunda yapıldı.

Uluslararası Muaythai Federasyonu-IFMA'ya üye ülkelerin Federasyonlarının katılımına açık olan, Uluslararası EMF Avrupa Muaythai Federasyonu Antalya Açık Kupasına 26 ülkeden ve ülkemizden 1041 Sporcu katıldığı görüldü.

10 yaş altı ve 10-13 yaş Çocuklar (Minik-Yıldız); 14-15 yaş Alt Gençler, 16-17 yaş Üst Gençler; 18 yaş üstü Büyükler Elite ve Competive Erkekler ve Bayanlar ile Wai-Kru kategorilerinde yapıldı.

IFMA VE EMF'nin en fazla sıklet ve kategorisine sahip ve bugüne kadar en kalabalık organizasyon olma özeliğini alan kupa muhteşem bir organizasyon ve kalabalık ile yapıldı.

Ayrıca Türkiye Muaythai takımları her kategoride birinci olarak önemli bir derece elde etti.

Kendi kilosunda birinci olan ve daha önce Profesyonel Gençlik Kupası şampiyonluğu da bulunan öğrencimiz Samet Kartal, bu şampiyonada kazandığı birincilikle gelecek sene yapılacak olan Avrupa Muaythai Şampiyonasında A Milli takım formasını giyerek ülkemizi temsil etme hakkı elde etti.

Bu onuru bizlere yaşatan öğrencimiz Samet Kartal'ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

29-11-201829-11-201829-11-201829-11-2018