KISA FİLMİMİZ

KISA FİLMİMİZ "ÇINAR"

"Asım; iman, irfan, fazilet ve bilgi ile donanmış; karakterli, ahlaklı, vatanına, milletine ve dinine sahip çıkan, dahası bunları yüceltmek için tüm imkanları seferber eden bir gençtir. İmam Hatip okullarının zor şartlar altında olduğu, milletimizin ekonomik buhran içerisinde bulunduğu zamanlarda, bu ideallerini gerçekleştirmek için Kayseri İmam Hatip okuluna kayıt yaptırmak ister. Asım, genç yıllarında yaşadığı bu serüveni, şimdiki zamanda torununa anlatır ve bu idealleri torununda devam ettirmek ister." Okulumuzun, kuruluş aşamalarında yaşanan zorlukların anlatıldığı bu kısa filmimizde, Asım'ın serüveni ile okulumuzun kuruluş yıllarını bu hikayede birleştirdik. Okulumuzun tiyatro ekibi ve medya takımının ortaklaşa çalıştığı bu projede yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

26.06.2023 212