HATIRA ALBÜMÜ HAZIRLIYORUZ

HATIRA ALBÜMÜ HAZIRLIYORUZ

 

HATIRA ALBÜMÜ HAZIRLIYORUZ

 

11.10.2017 352

 

HATIRA ALBÜMÜ HAZIRLIYORUZ

 

Okulumuzda geçmişi unutturmamak, imam-hatip macerasını yeni nesillere ulaştırmak ve imam-hatip ruhunu yaşatmak gayesi ile okul müzesi çalışması başlatmıştık.

 

Müzenin yanı sıra eski dönemlere ait fotoğrafları da dijital ortamda biriktirmeye başladık. Eski mezunlarımızın getirdiği fotoğrafları tarayıcı ile taradıktan sonra bilgisayarda depo etmeye başladık. Taranan fotoğraflar tekrar sahiplerine teslim edilmektedir. Okulumuzun geçmişini hatırlatmaya ve yeni nesle imam-hatip ruhu kazandırmaya yetecek kadar fotoğraf topladıktan sonra okulumuz adına bir hatıra albümü hazırlayacağız.

 

Bu vesile ile eski mezunlarımızdan ellerinde bulunan ve okulumuzun geçmişine ışık tutacak fotoğrafları okulumuza getirerek Müdür Yardımcısı Rıza Bozdağ ile irtibata geçmelerini istirham ediyoruz. Sizlerden gelecek bu katkılarla harika bir albüm hazırlamayı düşünüyoruz. Eski mezunlarımızdan kastımız, merkez, Karamancı, Germirli, Belsin ve Ali Rıza Özderici bölümlerinden mezun olan ya da okulumuza kayıt yaptıran herkestir.

 

Katkıda bulunan ve bulunacak olan herkese şimdiden teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

 

HATIRA ALBÜMÜHATIRA ALBÜMÜHATIRA ALBÜMÜHATIRA ALBÜMÜHATIRA ALBÜMÜHATIRA ALBÜMÜ11-1HATIRA ALBÜMÜ0-201711-1HATIRA ALBÜMÜ0-2017HATIRA ALBÜMÜ