Birinci Tur Tamamlandı

13.12.2020 308

Birinci Tur Tamamlandı

Uzaktan Eğitimin yapıldığı şu günlerde okulumuzun yaptığı birçok etkinlikten biri olan 9 ve 10.sınıf öğrencilerinin katılımıyla düzenlediğimiz münazara yarışmasında bugün ilk tur 12 sınıftan 48 öğrencinin katıldığı 6 müsabaka ile başladı. Birbirinden çekişmeli geçen yarışmalarda değerli jüri üyelerimiz: Neslihan BALALAN, Mehmet AYDOĞDU, Tuğba DUMAN, Tuncay SEZGİN, Zehra ŞAHİN, Mustafa ÇETİNKAYA, Mustafa Cemal ABBAK, Fırat ŞAHİN hocalarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Üst tura yükselen öğrencilerimizi de tebrik eder diğer turlarda başarılar dileriz. Üst turda yarışacak sınıflarımız ve öğrencilerimiz:

9/D sınıfı: Mustafa KAFA, R.Emir ÇAKIR, Muhammet SADAK, M.Emin BÜLBÜL

9/H sınıfı: Zübeyir Fatih BALCI, Ahmet KAYAN, Kemal Malik SARI, Mehmet Sami KAZAN

10/C sınıfı: Saltuk Buğrahan KOÇKAT, Resul Ekrem DİŞLİ, Emirhan TAVSAMAZ

Mehmet Sabri ORAKÇI,

10/D sınıfı: Furkan ERGEN, Furkan KORKMAZ, Yunus Emre GÖKER, Hasan BAL

10/G sınıfı: Yiğit Emre GÖKTAŞ, Burak YILDIZ, Zübeyir Talha ÖZER, Osman BAYTEKİN

10/O Sınıfı: Hasan Sami ÇETİNKAYA, Fatih KANDEMİR, Umut İMRAL, Enes Talha ABBAS

13-12-2020